FAQ

Herunder finder du svarene på vores oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke svaret på dit spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

FAQ

Herunder finder du svarene på vores oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke svaret på dit spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Om produktet

Hvordan virker Rust be gone?

Rustpartiklerne cirkulerer i vandet i opvaskemaskinen og sætter sig på metalgenstande. Rust be gone forhindrer effektivt dette, fordi rustpartiklerne bogstaveligt talt tiltrækkes af enheden, og ikke længere sætter sig på bestik, gryder og pander.

Kan aluminiumsfolie erstatte Rust be gone?

Aluminiumsfolie har nogenlunde samme effekt, men der er en række ulemper ved brugen af aluminiumsfolie. Først og fremmest opløses aluminiumsfolien i maskinen. Små dele presses ned i vaskearmene af pumpen og tilstopper de små vanddyser. Dette vil kræve en reparation af maskinen.

Desuden skal du skifte folie efter hver vaskecyklus, hvilket ikke er billigere i det lange løb.

Derefter skal det bemærkes, at det kun virker mod rustpartikler, der kommer i direkte kontakt med aluminimumsfolien. Rust be gone er også lavet af aluminium, men i et komplet stykke og med en neodymmagnet indbygget for at tiltrække rusten. Det betyder, at selv rustpartikler fra den fjerneste del af opvaskemaskinen bliver tiltrukket af partiklen.

Hvordan skal den vende i maskinen?

Det er underordnet - Rust be gone kan vende begge veje.

Fjerner det eksisterende rustpletter?

Nej, Rust be gone virker kun mod at nye rustpletter opstår.

Kan Rust be gone bruges med sølvbestik?

Ja, Rust be gone kan også hjælpe her. Sticken fungerer som et sølvbad i maskinen (varmt vand, salt, aluminium). Det samme sker i opvaskemaskinen. Alt du skal gøre er at tørre sølvbestiket med en tør klud efter skylningsprocessen, og bestikket vil se ud som nyt.

Kan alle knive komme i opvaskemaskinen med Rust be gone?

Nej, skære- og skrælleknive hører ikke hjemme i opvaskemaskinen. 

Kan Rust be gone både gå i bestikkurv og skuffe?

Ja, og begge dele har samme effekt.

Hvor kan du købe Rust be gone?

Rust be gone kan for danske forbrugere købes her på siden. Desuden forhandles det også i førende dagligvarebutikker Tyskland. 

Hvordan bortskaffes Rust be gone sticken?

Rust be gone er lavet af metal, og bortskaffes derfor i metalcontainer.

Levering og returnering

Hvor hurtigt leveres Rust be gone efter køb?

Rust be gone leveres 1-3 dage efter din bestilling.

Hvad koster fragt?

 Det er altid gratis fragt ved levering til pakkeshop ved køb her på siden. Priser for øvrige leveringsformer kan ses ved checkout.

Jeg ønsker at returnere inden brug - hvad gør jeg?

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail service@rustbegone.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

 

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til RUST-BE-GONE INTERNATIONAL ApS at vurdere varens stand.

Jeg har en reklamation

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Rust be gone International ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
 Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Rust be gone International ApS  dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Rust be gone International ApS
Løgumklostervej 16
service@rustbegone.dk
Tlf: +45 71 99 50 00

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.